Particulier

Portretfotografie

Portretfotografie

De afgelopen jaren heb ik al honderden gezinnen voor de camera gehad, maar ook voor een individuele Fotosessie kan je natuurlijk in mijn Fotostudio in H-I-Ambacht terecht. Aangezien niet elk gezicht hetzelfde is en iedere smaak weer anders is, overleg ik in de Fotostudio tijdens de shoot de verschillende mogelijkheden van belichting. Alle foto's die gemaakt worden zijn ook direct zichtbaar op de laptop, zodat we tijdens de Fotoshoot direct aanpassingen kunnen doen.

Lees meer
Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! POPpictures biedt een diversiteit aan mogelijkheden in de bruidsfotografie. Of je nu voor twee uur één fotograaf nodig hebt of voor een hele lange dag twee fotografen. Houdt je van romantisch, modern of juist van lekker gek, POPpictures kan het allemaal in beeld brengen. Natuurlijk hoort er bij een reportage altijd een album en daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos!

Lees meer
Michael Willems Signature Workshops

Michael Willems Signature Workshops

Licht, Compositie en Moment. Die maken samen de foto. Evenals het definiëren van het onderwerp, aandacht trekken en het vereenvoudigen van de foto. Maar evengoed f/8 en op die plek aanwezig zijn. Een foto kan gemaakt worden, geanalyseerd, op vele verschillende manieren. Toch hebben ze allemaal twee overeenkomende eisen: Ken je apparatuur en begrijp de techniek. En dat is precies waar veel fotografen, hulp nodig hebben.

Lees meer