Michael Willems Signature Workshops

DSLR Camera I: Basis

DSLR Camera I: Basis

Zelfs voor simpele snapshots, moet je meer weten dan je misschien wel dacht. Deze workshop leert het je! Je leert al de basis functies van je camera te bedienen. We gaan verder dan het simpele "snapshot" gebruik, je leert de camera te gebruiken in de Program Mode. Onderwerpen zoals, focus, belichting en vele andere instellingen zullen duidelijk worden in deze workshop. Je zal in staat zijn om de camera in te stellen naar je eigen behoefte.

DSLR Camera II: gevorderd

DSLR Camera II: gevorderd

In het vervolg op de Camera Basis workshop, leer je hier de geavanceerde functies van je camera kennen. Belangrijker is dat je de geheimen leert van het diafragma, de sluitertijd, het histogram, RAW en vele andere gevorderde onderwerpen. Nu wordt je een "echte" fotograaf!

Pakkende reisfotografie

Pakkende reisfotografie

Hoe vaak kom je thuis van een reis met prachtige foto's? Heb jij je ooit wel eens afgevraagd hoe je de stap maakt van snapshots naar fotoverhalen die je vol trots kan laten zien? Deze workshop is de oplossing. Leer tips & tricks, compositie richtlijnen en meer.

Smartphone Fotografie

Smartphone Fotografie

Deze workshop is ontstaan, nadat het Zuider Gymnasium vroeg om een fotografie workshop voor hoogbegaafde kinderen in de pré-klas. Deze workshop is daarmee uitermate geschikt voor groep 8 op het basis onderwijs of de eerste klassen van het voortgezet onderwijs. De workshop geeft informatie over de mogelijkheden van de smartphone, maar ook over de basis van fotografie, evenals over regels m.b.t. fotografie op social media. Tijdens de workshop zal Degreef & Partner populaire gadgets beschikbaar stellen, om de kinderen ook de mogelijkheid geven om iets uit te proberen wat bekende vloggers ook gebruiken.