Recensies

De recensies worden vooral op Linkedin, Google+ en Facebook geplaatst, hier een verzameling:


Anna Dramountanis ·  25-02-2017
Vorige week hebben 2 vriendinnen en ik een fotoshoot gedaan bij Pop Pictures. Het was een hele leuke ervaring, en wij zijn super blij met de resultaten die wij al zeer snel ontvangen hebben. Wij voelde ons heel erg op ons gemak en hebben een hele leuke middag gehad. Pop Pictures is echt een aanrader, de resultaten zijn super!


Sanne Huizer  ·  01-02-2017
Laatst heb ik met 2 vriendinnen een fotoshoot gedaan bij Pop Pictures en hier zijn we zeer tevreden over! Mary-Ann, de eigenaresse van Pop Pictures is een ontzettende aardige vrouw met een passie voor haar werk. Haar studio is erg knus en gezellig en we voelden ons gelijk op ons gemak bij haar. Ze gaf ons tijdens de shoot goede en duidelijke aanwijzingen en was daarnaast ook erg creatief in het verzinnen van verschillende poses. We hebben een ontzettende leuke middag gehad! Ook zijn we zeer tevreden met het eindresultaat en de kwaliteit van de foto's die we (zeer snel) terug hebben gekregen. Kort om, een echte aanrader!!


Alexandra Stok  ·  09-10-2017
Een super ervaring bij fotostudio POPpictures om een headshot te maken! Ik vond het heel erg spannend om mezelf zo 'in de kijker' te zetten maar Mary-Ann zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik mezelf echt in de foto's herken! Laat die baan maar komen!


Clemens Rosmulder  ·  05-10-2017
Ik ken Mary-Ann al jaren, als moeder van de beste voetbalvriend van mijn oudste zoon. En in die hoedanigheid mag ik ook al jaren genieten van de prachtige foto's die ze maakt van onze jongens tijdens hun wedstrijden bij VVGZ in Zwijndrecht. Ik wist dat ze zich in haar studio gespecialiseerd had in het maken van 'headshots'. Dus daar heb ik me ook aan gewaagd. Het resultaat is fantastisch. Mary-Ann weet op een heel ontspannen manier precies dat in beeld te brengen waar je naar op zoek bent. Een foto die niet alleen technisch heel fraai is, maar er ook in slaagt om de persoonlijkheid goed naar voren te brengen. En zo'n sessie is ook nog eens heel leuk om te doen!


Stefan Gelok  ·  15-09-2017
Het maken van een goede headshot is voor Mary-Aan een koud kunstje.
Er hangt een hele fijne sfeer tijdens het fotograferen en de werkwijze van Mary-Ann ervaar ik als zeer prettig. Daarnaast is de locatie waar de fotostudio gevestigd zit erg mooi en er was voldoende parkeergelegenheid. Kortom een vakkundige fotografe met de juiste werkwijze.


Maaike de Jong ·  01-09-2017
Ik had een enquête ingevuld, waardoor ik een gratis shoot had gewonnen. Een erg fijne samenwerking en het is een mooie foto geworden!Elize Worthinton  ·  24-08-2017
Op een ongedwongen manier foto's laten nemen met super eindresultaat. Professionele fotografe die je gelijk op je gemak stelt!Steven ·  10-09-2017
Zeer mooie, kwalitatieve foto's met oog voor detail. Enorm blij met de foto's!


Bertus Boere  ·  17-07-2017
Voor een nieuwe profielfoto besloot ik Mary-Ann van Poppictures.nl te benaderen.
Mary-Ann kende ik als popfotografe, tijdens de concerten van The New Shining(nu NAX-MUSIC.COM)
Ze is tegenwoordig gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie. De Headshotsessie ging er ontspannen
aan toe, we hebben veel gelachen en tussendoor kreeg ik instructies voor het beste resultaat.

Bedankt Mary-Ann voor je geduld, advies en professionaliteit!


Mariëlle Ligthart  ·  04-05-2017
Mary-Ann is een enthousiaste en uitstekende fotografe. De foto die zij gemaakt heeft tijdens de Koningsspelen "spreekt". Mary-Ann heeft het plezier van de jongens geweldig vastgelegd! Bedankt.


IJ Nienkempe ·  4-1-2017
Een goede professionele profielfoto is van groot belang en vereist niet alleen kennis, kunde, geduld en de kunst om iemand op zijn gemak te stellen maar absoluut ook talent om uit iemand het beste naar boven te halen en op de foto tot uiting te laten komen. Mary-Ann heeft niet alleen deze genoemde vaardigheden en dit talent, maar zij weet tijdens de fotoshoot ook met humor en haar professionele energieke enthousiasme een zeer ontspannen sfeer te realiseren. In het mooie karaktervolle pand in Hendrik Ido Ambacht waarin POPpictures gevestigd is, neemt Mary-Ann uitgebreid de tijd om je met de gewenste uitstraling op de foto te krijgen. Tijdens de sessie geeft Mary-Ann op een prettige wijze veel tips zodat het optimale effect behaald wordt. Daarbij streeft zij er ook met succes naar om je eigen persoonlijkheid in het eindproduct tot een prachtig resultaat naar voren te laten komen.
De foto’s werden ook nog eens zeer snel bezorgd en alles was perfect afgewerkt.

Een (headshot) fotoshoot bij Mary-Ann /Poppictures is een echte aanrader, waarbij ik haar het beste kan beschrijven als een topper.
Ontzettend bedankt voor de prachtige foto Mary-Ann! VAKMANSCHAP met oog voor detail!


Heleen Versprille · 20-12-2016
Al jaren zat ik er tegenaan te hikken om foto's te laten maken. Hoe leuk ik het ook vind om zelf te fotograferen, poseren voor de camera is echt een ramp. Uiteindelijk heb ik voor de headshotsessie bij Mary-Ann gekozen. Ondanks dat ik het statief inclusief camera bijna omver trok en tot twee keer toe tegen de glazen deur beukte (gelukkig is de inventaris van de studio redelijk hufterproof), werd het toch nog een ontspannen en gezellige fotoshoot.
Petje af voor Mary-Ann, ze verstaat haar vak, heeft veel geduld en een goed oog voor detail. Het resultaat is een serie foto's die ik kan gebruiken voor mijn social mediaprofielen en zakelijke website. Ik krijg veel positieve reacties en ben echt blij met deze foto's. Super Mary-Ann, dankjewel! XX


Wil Kroos · 21-11-2016
Sinds een week staat er een nieuw foto op mijn LinkedIn-profiel. Hij is gemaakt bij POPpictures door Mary-Ann Struijk. Mary-Ann is1 op 1 met mij aan het werk gegaan met als resultaat een herkenbare en treffende foto.
Ik heb vele mooie reacties op de nieuwe foto gekregen. ik ben ook erg blij met de sterke profielfoto. Dank Mary-Ann!


Anne Liefde · 24-10-2016
Toen het 32ºC was, kwam de fotografe van Fotostudio POPpictures bij ons thuis voor een fotoshoot van ons gezin. Ze had al snel een 'klik' met onze kinderen en de foto's zijn prachtig geworden!

Een mooie blauwe lucht en wij staan er zelf ook superleuk op, ze gaf mijn man en mij goede tips en ondertussen dolde ze met de kids, wij zijn erg blij met het eindresultaat! En nee, jullie mogen de foto's niet zien hier op internet, stukje privacy, wat heel prettig wordt gerespecteerd bij deze fotostudio (y)

Dankjewel Mary-Ann!


Yvonne van Domburg ·  04-09-2016
Super lieverd bedankt voor je mooie foto',s zo fijn!


Marion Bertels  ·  21-05-2016
De Juiste Klik!
Bij POPpictures, Mary Ann, is eerste contact is letterlijk & figuurlijk de juiste `klik` die ik heb mogen ervaren. Er is genoeg aan warmte, spontaniteit, creativiteit, meedenkendheid, originaliteit en vooral ook humor, tijdens het contact en de shoot. Geen doorsnede, absolute authenticiteit. Dankbaar voor al het moois tijdens & na de shoot !Isis van Noort  · 09-05-2016
For the online blog 'Oog op Zwijndrecht' Mary-Ann wanted to place an article on behalf of a prize I won. Ofcourse I said yes, and on a sunny day we took pictures for the article. It was one of my first times in front of a camera, but Mary-Ann gave all the right instructions to make the perfect photo!

And when I saw the result I was stunned by the amazing picture that she took including all the editing, it was amazing! Thank you!


Rosita van Trigt · 7-05-2016
Mary-Ann super bedankt voor de mooie fotos van ons gezin en de moeite die je neemt om alles perfect te krijgen naar ieders zin met een geweldig resultaat ! En een scherpe prijs top!


Jordy Nijenhuis · 17-04-2016
Een meesteres in het maken van zeer goede kwalitatieve headshots, nog nooit heeft een fotograaf het bij mij voor elkaar gekregen mij op beeld vast te leggen zoals ik ben. Een zeer ervaren professionele fotograaf waar je waar voor je geld krijgt!
Ga zo door!


Femke Tigchelaar · 17-02-2016
Wat hebben mijn kinderen een leuke fotoshoot mogen doen bij Mary-Ann!! De foto's zijn super mooi geworden, we zijn er blij mee!


Eric van Kleef · 17-02-2016
Mooie foto's van me dochter !! Bedankt!!


Ranata · 07-02-2016
Een super leuke fotoshoot gehad heb het zeker naar me zin gehad en zou het zo nog een keer willen doen!


Takeesha Moerland ·  01-02-2016
In juni 2015 een fotoreportage gehad met 7 kleinkinderen. Hierbij werd het geduld getest van Mary-Ann, het resultaat mocht er zijn!
In januari 2016 ben ik zelf terug gegaan voor een headshotsessie. Mary-Ann had keurig alles geregeld tot de kapster en makeup aan toe (kapsalon Sisco). Ik ben erg tevreden over het resultaat van de fotosessie en alles er omheen!


Jeroen de Groot ·  03-12-2015
Mary Ann is een pure professional. Erg goed in het vak van fotografie en zeer plezierig in de omgang. Door haar open aanpak en humor weet ze de juiste klik te maken met de persoon en met de camera. Wil je first time right top resultaat t.a.v. je portretfoto? Kies voor Mary Ann en haar lens!Gert-Jan Vogelaar  ·  01-12-2015
Magnifieke foto's!
Hele leuke sessie gehad. Magnifieke foto's geworden. Echte aanrader. Nu het moeilijkste: kiezen.


Aart Deuning · 29-11-2015
Gezellige fotostudio en een fotograaf die mooie headshots maakt, welke goed weergeven hoe je bent of weergeven hoe je je wil voordoen. Bijvoorbeeld op het Internet. Of het nou voor Facebook of LinkedIn is, voor ieder medium maakt Mary-Ann kenmerkende en passende foto's.


Samira de Groot  ·   17-10-2015
Voor herhaling vatbaar!
De tip kregen we van een kennis! Bij POPpictures moet je wezen. Zo gezegd zo gedaan, bericht gestuurd. We hadden 1 datum waarop de hele familie kon. En die was vrij! Helemaal blij. Vanmorgen 10 uur stonden we voor de deur. Onder het genot van een kopje koffie kennis gemaakt, even los komen. Het was heel ontspannen, alle mogelijk combinatie's gemaakt en goeie aanwijzingen hoe we moesten poseren. Daarna samen de selectie gemaakt welke bewerkt moeten worden. Helemaal super! Kortom, goede communicatie, ontspannen sfeer en mooie foto's. Zeker voor herhaling vatbaar!


Petra Figee · 14-08-2015
Bedankt!
Afgelopen zaterdag een fotoshoot bij Fotostudio POPpictures gedaan met de familie. Erg leuk om een keer te doen.
Mary-Ann had erg veel geduld en gaf duidelijke aanwijzingen, waardoor het allemaal soepel en snel verliep. Bedankt!


Bart Keuper ·  31-07-2015
Zeer tevreden
Mary-Ann heeft een zogenaamde 'Headshot' van me gemaakt, waar ik zeer tevreden over ben. Goed zakelijk en privé te gebruiken. De fotoshoot in de studio was erg prettig en Mary-Ann weet met heldere aanwijzingen de juiste setting te creëren voor een heel goed resultaat.


Wim Vogelaar ·  21-06-2015
Fantastisch!
Afgelopen zaterdag fotoshoot gedaan met de familie inclusief onze twee dochters van 1,5 en ruim3. Ging fantastisch, mede door de manier hoe Mary-Ann het deed. Inmiddels de foto's ontvangen en die zijn zeer mooi geworden!
Echte aanrader!
Fam. Vogelaar


Matthijs van Dijk · 23-06-2015
Van harte aanbevolen!
Na een gesrpek leuk met Mary-Ann en een goed advies, heb ik mij voorbereid op een headshot reportage. Dit was een gezellige en ontspannen reportage waar leuke foot's zijn gemaakt. Naast de ontspannen sfeer is mij veel geleerd en konden wij goed samenwerken. Je bent een groot compliment waard Mary-Ann! Ik ben er blij mee en kan Mary-Ann van Fotostudio POPpictures van harte aanbevelen!


Bianca · 03-05-2015
Fotoshoot
Het winnen van een fotoshoot had ik niet verwacht, maar wel leuk! :-D Eerst had ik zoeits van foto's van mezelf laten maken... uhhh, maar eenmaal meegemaakt te hebben, was het een leuke ervaring. Het leukste van alles zijn de foto's, die zijn echt super geworden, 'k ben er heel blij mee!


Dineke De Graaf-van Eerde · 25-02-2015  
TOP!!
De Headshot sessie was super gaaf, het resultaat geweldig! Mary-Ann je bent gedreven en gepassioneerd en je maakt van iedereen een fotomodel. Echt TOP!!


Lydia Bolle-Hoogland ·  15-01-2015
Zwangerschapsfoto's
Super leuke shoot gehad van mijn zwangere bui. Ook met mijn 3 jarige dochter erbij. Mary-Ann stelde haar op haar gemak, waardoor ze kon stralen op de foto's. Originele ideeën en verschillende accesoires gebruikt. Ik ben zeer tevreden en het is een prachtige vastlegging van deze bijzondere periode.
Dank je wel Mary-Ann!


Aart Deuning · 24-01-2015
Kenmerkende en passende foto's
Gezellige Fotostudio en een fotograaf die mooie Headshots maakt, welke goed weergeven hoe je bent of weergeven hoe je je wil voordoen. Bijvoorbeeld op internet.
Of het nou voor Facebook of Linkedin is, voor ieder medium maakt Mary-Ann kenmerkende en passende foto's.


Sylvia Wijnen ·  24-04-2015
3 Weken geleden heb ik een hele leuke shoot gehad! Mary-Ann is een erg profesionele fotograaf die er voor zorgt dat de modellen zich op hun gemak voelen en zo mooi mogelijk op de foto komen te staan! Bedankt voor deze leuke en leerzame ervaring en ik ben helemaal blij met het resultaat. Ik zou je bij iedereen aanraden!


Joey van Tienen · 20-03-2015  
Uitermate tevreden!
Aangename sfeer, goede coaching tijdens de shoot en de tijd vliegt voorbij. Het uitzoeken van de foto's zorgde voor de nodige hilarische momenten. Buiten een goede foto portfolio heb ik een paar uur ongedwongen plezier gehad. We hadden zeker de juiste klik!


Jochum Visser · 20-10-2015
Er zijn mensen diei foto's maken en er zijn fotografen. Mary-Ann behoort tot de laatste catergorie. Gewoon een portretje schieten, gaat haar niet lukken. Dat wordt meteen een creatieve eruptie met een schitterende Heashot als resultaat.
Ga zo door en veel succes!


Stephan
Headshot
Recentelijk heb ik samen met een collega een zgn 'Headshot' foto laten maken voor ons Linkedin profiel. De wijze waarop Mary-Ann werkt en je begeleidt is super. We zijn allebei erg tevreden over het resultaat, Mary-Ann heeft smaen met ons bekken hoe onze karakters zijn en op basis daarvan de fotografie gebaseerd. Super!


Michael Willems
Need I say more...?!
Mary-Ann is geweldig. Moet ik nog meer zeggen? Of je nu een portret wilt laten maken of een cursus wilt volgen, Mary-Ann heeft het voor je voor elkaar. Een prima fotografe en een prima cursusleider, maar ook vrolijk, enthousiastisch, en positief. Daarbij begrijpt ze ook nog eens de zakelijke kant: een betere kan ik me niet voorstellen. Vijf sterren!


Marcel Massing
Aanrader!
Zeer profeeionele fotostudio met zeer vriendelijke fotografe, die echt de juiste ontspannen sfeer weet te creëren voor mooie foto's. Aanrader!


Theo Lagendijk
Fantastische profielfoto's
Mary-Ann schiet fantastische profielfoto's. Met haar luchtige vrolijke open uitstraling stelt ze je snel op je gemak en haalt ze je mooiste gezichts expressies boven.


Liset Kobus
Helemaal happy
Vorige week ben ik bij Mary-Ann in de studio geweest om een profielfoto te laten maken! Voelde me gelijk op mijn gemak en het was een leuke ervaring. Ook tips gekregen hoe ik het beste opde foto kan staan! Vervolgens super snel een eerste selectie foto's in de mail. 'k Ben er ook erg blij mee :-)


Erwin Nyhoff
Fotosessie
Hey Mary-Ann,
Erg fijn gewerkt laatst. Het was een fijne fotosessie met geweldig, veel, mooi, bruikbaar materiaal. Inmiddels is één van de foto's mijn profielfoto op Twitter. Hopelijk tot snel!
Groeten,
Erwin Nyhoff


Marjan van der Weele
Laat zien wie je bent
Leuk om in de ontspannen sfeer die je bij Mary-Ann ervaart op de gevoelige plaat te worden vastgelagd. Ze laat zien wie je bent, gewoon zoals je bent!


Anne Kannekens
Geweldig!
Geweldig om hier foto's te laten maken. Er wordt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Het is professioneel, toegankelijk en accuraat. Kortom helemaal super!


Elize
Leuk, ontspannen, super resultaat
Mary-Ann, bedankt voor de leuke fotoshoot. Je voelt je gelijk op je gemak, waardoor je hele mooie, relaxte fotosessies krijgt. De kinderen vonden het ook erg leuk! Ga zo door, top!


Bellina Wille
Geweldig mooi resultaat
Iedere fotoshoot heeft een mooi resultaat. SPontaan en karaktervol. Mary-Ann heeft smaen met mij de keuze geamakt voor de foto met je juiste uitstraling. Een exemplaar om trots op te zijn. Wat een vakwerk.


C.O.V. Con Amore
Impressie van klassieke concerten
Tot twee keer aan toe heeft Mary-Ann op fantastische wijze mooie impressies van onze klassieke concerten weten vast te leggen. We zijn trots om deze foto's op onze website en andere media te plaasten.


Patrick Hopper
Thank you!
Dear Mary-Ann,
I'm not usally fond of having photos taken, but the session in your studio was tremendous fun! The more I look at the finished pictures the more I love them. You have a talent for bringing out the personality in a portrait.
Thank you very, very, much!
Best wishes,
Patrick Hopper


Samantha
Workshop
Mary-Ann, bedankt voor al je tips, uitleg en vooral GEDULD met mij tijdens de workshops, maar belangrijker nog ERNA. Steeds als ik het even niet meer weet, ben je mijn helpende hand.
Ik hoop ooit zelfstandig te kunnen gaan hoor...
:-)
Nogmaals bedankt!
Groet Samantha


Filiz Agça
A smile without the cheese!
Wat was de shoot gaaf zeg! En ik hoefde niet eens 'cheese' te zeggen ;-) Bedankt voor de bijzondere fotosessie Mary-Ann!


Branko Carli
Workshop Reisfotografie
Wat 'n leuke, leerzame avond met goede bruikbare tips. 'k Moet helaas nog even wachten, voordat ik het helemaal in praktijk kan brengen, pas eind september vakantie ;-)


Jordy Nijenhuis
Professionele kwaliteit
Mary-Ann heeft een headshotsessie op mij verricht, Nooit heeft een fotograaf zó op een foto gekregen dat ik mezelf er in herkende. Mary-Ann is een prof op het gebied van op gemak stellen, communicatie, aanwijzingen geven en het vastleggen van de mens zelf en niet het masker wat ervoor zit! Dank Mary-Ann!


Max Lether
Workshop reisfotografie
Ik vind het heel leerzaam en interessant en ik ben in voor nog meer "gerichtte" workshops. XXX


Mandy Verkerk
Insirerende Workshop Fotografie
Hoi Mary-Ann,
Bedankt voor de zeer inspirerende workshop over fotografie! Ik ben meteen aan het oefenen geslagen. Erg goede tips van je gehad. Mijn vakantiefoto's zullen deze zomer stukken mooier zijn.
Lieve groet,
Mandy Verkerk


Els Aartse
Superfijne Collega en een mooi mens...
Mary-Ann, ik ben heel blij dat we af en toe samen mogen werken en dat ik veel van jou mag leren. Daarnaast ben ik superblij met mijn Headshot fotoshoot. Jij weet een ieder op zijn gemak te stellen en te laten lachen, hoe prettig wil je het hebben. Dat we nog maar veel shoots, beurzen, werkbesprekingen en lol mogen beleven....
Liefs, van je collega / vriendin, Els Aartse


Gwanito van den Berg
Photoshoot
Een paar weken geleden samen met mijn dochter een fotoshoot gehad.
Ikzelf hou niet zo van foto's laten maken, maar dit was een hele belevenis. Ontzettend leuk geweest, verschrikkelijk zenuwachtig, maar helemaal gerustgesteld tijdens de sessie.
Het eindresultaat mag er dan ook wezen, hele mooie foto's van mijn dochter en... al zeg ik het zelf, ook van mij!
Nogmaals bedankt,
Gwanito en Maaike


Andre Opdam
Uitstekende samenwerking
Bij Fotostudio POPpictures is er van mij een fotoserie gemaakt, dat was direct een goede ervaring ook voor mikjn relaties. De souplesse in het contact, de efficiëntie van de fotoshoot en kwaliteit van het beeldmateriaal is echt ver boven standaard. Zie dat Mary-Ann zich altijd blijft verbeteren, in kansen en oplossingen denkt en dat steeds snel uitvoert. Dat maakt het werken met haar bijzonder aangenaam.


Arjan van Wingerden
Fotoshoot 19 maart 2014
POPpictures heeft de afgelopen jaren regelmatig fotoshoots voor ons (Friends in Music) gedaan. De Headshotsessie van 19 maart was net even anders, maar het resultaat mag er weer zijn.
Mary-Ann super bedankt en tot de volgende shoot.
Groetjes, Arjan en Simone xxx


Vincent Soeurt
Heerlijk, eindelijk goede foto's van mezelf!
Op 3 april heb ik een fotosessie laten maken bij Fotostudio POPpictures. Het was mijn eerste fotosessie en ik was best nerveus. Ik vind mezelf niet zo bijzonder fotogeniek. Natuurlijk viel het allemaal heel erg mee!
Zij is zojuist haar eigen Fotostudio gestart, wat ik een goede zet vind. Zo kan ze mooi haar ding doen.
Het is haar prima gelukt, al zeg ik het zelf, iets leuks van mij te schieten. Haar 'Headshots' zijn midden in de roos!


Marcel Massing
Complimenten!
Top sessie gehad bij jou in de studio. Mooi om te ervaren hoe je je klanten begeleid naar het makenvan mooie foto's. Geen moeite wordt gespaard. Het resultaat was top en ik gebruik de foto's graag voor zakelijk gebruik (website, presentaties etc.). Oh ja, mijn moeder vond ze ook mooi!
Een warme aanbeveling dus!


Karin de Jong
Bedankt!
Bedankt Mary-Ann, voor een super leuke fotosessie met een super gaaf resultaat. Ik ben blij met de foto's en kan iedereen een fotosessie bij je aanraden!
Professioneel en toch heel persoonlijk, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde zo voor je enorme lens!


Yolanda
Fantastische foto's
Hoi Mary-Ann,
Ik ben ontzettend blij met de foto's die je van mij hebt gemaakt. Ik ontvang van alle kanten complimenten erover. Ik kan een ieder aanraden bij jou foto's te laten maken . Een dikke tien!!!


Stephan Jongbloed
Met Mary-Ann als 'vaste' fotograaf van de VerkerkGroep tijdens belangrijke evenementen, zijn wij verzekerd van kwalitatief perfecte beelden. Wat ons betreft een zeet prettige samenwerking!


Carmen Prins
Klantvriendelijk, dynamische, creatief en geduldig zijn de woorden waarmee Mary-Ann zich laat kenmerken. Ze is in staat om ieders belangen goed in het oog te houden, waarbij de klant voorop staat. Ik meen deze elementen ook in haar foto's terug te zien. Haar scherpe oog voor dynamiek weet ze op een creatieve manier vast te leggen. Ze maakt volledig gebruik van de gelegenheid die ze heeft om het beste resultaat te behalen.


Xander Stok, a.k.a. Nax
If you're looking for great live photography (or band promotional shoots for that matter) then you should definitely drop Mary-Ann a line!
She's done awesome work for my band The New Shining.